موسوی با نماینده انگلیس در پوشش خبرنگار مجله تایمز دیدار کرده بود
محمدرضا قمشه گفت که بر اساس اسناد میرحسین موسوی دو روز پیش از انتخابات و در آخرین لحظات تبلیغات انتخاباتی با نماینده سفارت انگلستان در پوشش خبرنگار مجله تایمز دیدار میکند.
انتخابات سال گذشته ریاست جمهوری آبشخور بسیاری از حوادث بود، برگزاری این انتخابات در آستانه دهه چهارم انقلاب اسلامی به عنوان دهه پیشرفت و عدالت از ویژگیها و حساسیتهای خاصی برخوردار بود، وقوع حوادث و رویدادهای قبل و تاحدود بسیار زیادی بعد از انتخابات نشان از تلاش گشترده دشمنان در طراحی یک سناریوی بسیار پیچیده، هدفمند و عمیق داشت.
اما با تمام این حوادث آنچه مهم است، پیروزی مردم بر این توطئهها بود که توانست هوشیاری و بصیرت ایران و ایرانی در مواجه با دسیسههای دشمن را به نمایش بگذارد.
دشمن باید تا امروز به خوبی دانسته باشد که اراده امروز ملت ایران در پاسخ به دخالت بیگانگان در کشور همان اراده سالهای دفاع مقدس است که ذرهای از آن کاسته نشد.
دشمنان جمهوری اسلامی ایران غافل از آن بودند که وفاداران به نظام و فرزندان این کشور هر زمان احساس خطر کنند و ببینید که اصل نظام و ولایت فقیه در معرض خطر است لحظهای درنگ نخواهند کرد و به میدان خواهند آمد.
درایت و رهبریهای حکمیانه رهبر انقلاب حضرت آیتالله خامنهای "مدظله العالی " در روند ناکامی دشمنان و همدلی دوستان انقلاب بسیار اساسی بود، بعد از اظهارات مقام معظم رهبری در خطبههای نماز جمعه بود که خط و مشیها مشخص شد و مسئولین با پی بردن به توطئهها با هم هماهنگ شدند.
برخی در این میان در خصوص حوادث پس از انتخابات معتقدند، فرقی نمیکند که برای حوادثم سال 88 چه نامی گذاشته شود، برای بررسی و شناخت علت اتفاقات سال گذشته باید افراد شاخص در این تحولات را شناخت، افراد شاخص یعنی کسانی که هدایتگر و موثر در طی جریان نفاق بودهاند.
در میان آشفتگی روزها و حوادث پس از انتخابات بارها نام جرج سوروس "فعال سیاسی آمریکایی " شنیده میشد، او به عنوان پدر "انقلابهای مخملی " شناخته میشود، آنچه با عنوان "انقلاب مخملی " شهرت یافت اولین بار در دوره 6 هفتهای 17 نوامبر تا 29 دسامبر 1989 در چکسلواکی آغاز شد و با وقوع تحولات مشابهی به شکل زنجیرهای در صربستان، گرجستان، اوکراین و قرقیزستان ادامه یافت، انقلابهایی که در گرجستان به نام رز سرخ، اوکراین با نام انقلاب نارنجی، قرقیزستان رز زرد معروف شد.
نام "جورج سوروس " بارها در جلسات دادگاه متهمان وقایع پس از انتخابات برده شد، لذا برای این انقلاب طرحها و بیانیههایی نیاز بود که طی مسیر پس از انتخابات میر حسین موسوی کاندیدای ناکام و یکی از سرای فتنه با صدور 18 بیانیه در راستای برای براندازی نظام عمل کرد، او نیز بر اساس دیدگاههای سوروس پیش میرفت که با درایت رهبر انقلاب و مردم ناکام ماند.
از این رو برخی نویسندگان دست بر قلم برده و آغاز به نوشتن کردند، محمدرضا قمشه، یکی از نویسندگانی است که درباه وقایع پیش و پس از انتخابات کتاب "فرمان براندازی " را نوشته، بر این اساس با قمشه درباره اثر و مطالب بیان شده در کتاب "فرمان براندازی " به گفتوگو نشستیم و این نویسنده با حضور در خبرگزاری فارس، مطالبی را عنوان کرد که متن مصاحبه خبرنگار فارس با این نویسنده به این شرح است:
قمشه در ابتدا با اشاره به جرقه تالیف کتاب "فرمان براندازی " گفت: اندیشه تالیف کتاب "فرمان براندازی " به حدود یک سال پیش باز میگردد، همان روزها که همه در گرماگرم انتخابات و بحث تبلیغات و مبارزات انتخاباتی درپی مباحث دوره انتخابات مهم ریاست جمهوری بودند.
محمدرضا قمشه ادامه داد: در این راه روند انتخابات به بحث اغتشاشات کشیده شد، یعنی 10 روز مانده به پایان انتخابات اردوکشیهای خیابانی و میتینگهای جنجالی، همه حکایت از ماجرایی دیگر داشت.
سلام
وبلاگ جالب و جذابی دارین اگه مایلین باهم تبادل لینک داشته باشیم
در صورتی که مایل هستید مارو با عنوان .:: نسل نو ::. لینک کنین و خبرشو بهم بدین تا با عنوان دلخواه لینکتون کنم.
موفق باشید