برخورد با فتنه از مولایمان علی(ع) تا رهبرمان سید علی

مقایسه ای بین برخورد حضرت علی (ع) و رهبری در برخورد با فتنه به نکات درخور تاملی می رسیم.حضرت علی(ع) در برخورد با فتنه جمل می فرماید:"ای مردم، من چشم فتنه را کور کردم و کسی جز من جرات این کار را نداشت.بعد از آن که ظلمت فتنه ها در همه جا گسترده شد و به آخرین درجه شدت رسی


فتنه 88 ،صحنه نبردی کامل از رویایی جبهه کفر و استکبار جهانی ،برای تغییر ماهیت ایران اسلامی بود.نحوه مدیریت و کنترل فتنه توسط ولی امر مسلمین ،نه تنها دوستان را بهت زده کرد، بلکه تحسین دشمنان انقلاب اسلامی را برانگیخت.(1)

با مقایسه ای بین برخورد حضرت علی (ع) و رهبری در برخورد با فتنه به نکات درخور تاملی می رسیم.

حضرت علی(ع) در برخورد با فتنه جمل می فرماید:"ای مردم، من چشم فتنه را کور کردم و کسی جز من جرات این کار را نداشت.بعد از آن که ظلمت فتنه ها در همه جا گسترده شد و به آخرین درجه شدت رسید."(2)

استاد معظم آیت الله مکارم شیرازی در توضیح این مطلب امام می فرماید: " تعبیر به عین الفتنه نشان می دهد که امام فتنه را به هیولای وحشتناکی تشبیه کرده که وقتی چشم او را کور می کنند ، قدرت فعالیت از او گرفته می شود و در ضمن اشاره به این نکته می کند که امام در مبارزه با فتنه ها ، به سراغ مرکز اصلی فتنه و توطئه می رفت، و نه شاخ و برگ ها؛ زیرا هنگامی که مرکز فتنه متلاشی شود بقیه اعوان و انصار فتنه گران ،خود به خود متلاشی می شود و این بهترین راه برای از بین بردن فتنه ها با ضایعات کم است.(3)

جنگ امام علی (ع) جنگ سخت بود که امام ابتدا با روشنگری و سپس با برخورد قاطعانه فتنه جمل را به محاق برد.

اما رهبرمان سید علی درگیر جنگ نرم بود.جنگ نرم ،جنگی برای تصرف قلبها و مغزهاست.جنگی که با تغییر جهان بینی،باورهای یک فرد را تغییر می دهند و سپس فرد مورد حمله قرار گرفته با رفتارهای حاصل از باورهای لیبرالیستی ،منافع استکبار را تامین می کند.امام خامنه ای نیز با حمله به "عین الفتنه" این غول وحشتناک آن را از پای در آورد.

ولی امر مسلمین ،در بعد از انتخابات ابتدا با مدارا ،تمدید فرصت شورای نگهبان و دیدار با موسوی سعی کرد کسی از کشتی انقلاب پیاده نشود.در نماز جمعه 29 خرداد نیز با سخنان روشنگرانه ی خود ، باعث ریزش شدید در تعداد راهپیمایی کنندگان شد.

اما رهبر انقلاب به این امر هم بسنده نکردند و با ندای" این عمار " دیگران را نیز به روشنگری فراخواند.عمارهایی که باید در پرتو تقسیم کردن امور به اصلی و فرعی و شناخت دوست و دشمن تمام مسائل را روشن و صریح برای مردم بیان می کردند.

این گونه رفتار رهبری باعث شد تا نه تنها قلب ها و مغزهای تصرف شده به دامان انقلاب بازگردد، بلکه افراد نیمه هوشیار هم شروع به شناخت عرصه و ایجاد بصیرت در دیگران کنند.

رهبر انقلاب با اقتدا به مولایمان علی فتنه 88 را به مرگی ذلت بار کشاند چنان که نه تنها در 22 خرداد برای جلوگیری از فضاحت بیشتر، راهپیمایی خود را لغو کردند،بلکه اندک حرکت های اپوزیسیون در 18 تیر امسال هم از رمق افتاد.

بعد از فتنه جمل، عایشه به شدت از عملکرد خود پشیمان شده بود و آرزو می کرد که هرگز به دنیا نیامده بود .این گونه سخنان هم اکنون از دیار فتنه گران به گوش می رسد.

1-در این مورد می توان به سخنان بنی صدر اشاره کرد:" اگر ایشان [امام خمینی(ره)] زنده بودند، صدها بار به آقای خامنه‌ای آفرین می‌گفتند. دلیل این تحسین این است که آقای خامنه‌ای به خوبی توانسته نظامی که آقای خمینی ایجاد کرد را حفظ کند.

2-خطبه 93 نهج البلاغه

3-پیام امام ص 221

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد