دلسوزی بی بی سی فارسی برای روزه خواران

بی‌بی‌سی فارسی در یکی از گزارشات اخیر خود تحت عنوان "آیا ماه رمضان به اهرم فشار حکومت در ایران بدل شده است؟" اقدام به دلسوزی برای روزه‌خواران ایرانی کرده است.

شبکه بی‌بی‌سی فارسی با تحت الشعاع قرار دادن تقارن ماه مبارک رمضان با اجرای طرح امنیت اجتماعی و به سبب وجود این طرح در برخورد با روزه‌خواران، سعی در آن دارد تا روزه‌خواری را تبدیل به یک امر سیاسی کند تا از این طریق مصادره به مطلوبی از این فضاسازی رسانه‌ای برای خود داشته باشد.

در ادامه این فضاسازی رسانه‌ای، گزارشکر خوش ذوق (البته بخوانید متوهم) این برنامه با جوانی مصاحبه می‌کند که هیچ تصویری از وی مشاهده نمی‌شود و فقط صدای او موجود می‌باشد و این جوان مدعی می‌شود که سال گذشته به دلیل روزه‌خواری توسط نیروی انتظامی بازداشت شده و بعد از تعدادی" بشین، پاشو" رفتن، آزاد شده است.

این در حالی است که مطابق ماده 638 قانون مجازات اسلامی "هرکس علناً در انظار عمومی و معابر تظاهر به عمل حرامی نماید، علاوه بر کیفر عمل به حبس از ده روز تا دو ماه یا تا 74 ضربه شلاق محکوم می‌شود."

فضاسازی و سیاسی کردن یکی از واجبات دین اسلام، یکی دیگر از کارکردها و القائات رسانه‌های معاند در قبال جمهوری اسلامی ایران است که خواسته آنها این است که با حلول ماه مبارک رمضان رنگ و بویی سیاسی-امنیتی به این ماه مبارک ببخشند.

با آنکه نیروی انتظامی هشدارهایی را به روزه‌خواران در این ماه مبارک داده است اما بی‌بی‌سی فارسی سعی دارد به مخاطبان آن‌طور القاء کند که روزه‌خواری یک امر شخصی است و نظام حق برخورد با روزه‌خواران را ندارد.

البته ای کاش بی‌بی‌سی فارسی تکلیف روزه‌دارانی که این روزه‌خواران را در انظار عمومی مشاهده می‌کنند، نیز روشن می‌کرد!


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد