گروهی از دانشجویان وابسته به طیف ملی مذهبی به مدیریت لطف الله میثمی در منزل سیدحسین موسوی تبریزی با اعضای مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم دیدار کردند.گروهی از دانشجویان وابسته به طیف ملی مذهبی به مدیریت لطف الله میثمی در منزل سیدحسین موسوی تبریزی با اعضای مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم دیدار کردند.
در جلسات اخیر سران گروهک ملی مذهبی که با هدف آسیب شناسی جریان تجدیدنظرطلبی و چرایی ناکامی جنبش به اصطلاح سبز برگزار شد، حاضران از دینی بودن مردم ایران و احترام قاطبه ملت به جایگاه مرجعیت و ولایت به عنوان موانعی نام بردند که میدان نفوذ و مانور جریانات سکولاریستی و تجدیدنظرطلب را با مشکلات اساسی مواجه نموده است.
جریان ملی مذهبی در دهه های اخیر با عناصر و گروه هایی چون دکتر پیمان(جنبش مسلمانان مبارز)، دکتر کاظم سامی و دکتر نظام الدین قهاری(جاما)، مهندس عزت الله سحابی(نشریه ایران فردا)، دکتر ابراهیم یزدی(نهضت آزادی)، لطف الله میثمی(نشریه چشم انداز) و دکتر رضارئیس طوسی و محمد محمدی گرگانی، حسین رفیعی و حمید نوحی پیوند نزدیک و استراتژیک داشته است.
براساس این گزارش، در آخرین جلسه این گروهک طرحی با عنوان" سیر تحول پایگاه اجتماعی مرجعیت در نیم قرن اخیر در ایران"به تصویب می رسد تا در پوشش این طرح مطالعاتی و پژوهشی بتوانند اعضای گروهک را به بیوت مراجع و فضلای حوزه علمیه قم نزدیک سازند.
در سفر برخی دانشجویان ملی مذهبی به قم که در رشته های علوم سیاسی و جامعه شناسی در دانشگاه تهران تحصیل می کنند، اعضای این گروه دیدار سه ساعته ای را در منزل سیدحسین موسوی تبریزی با اعضای مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم برگزار می کنند و مهمترین دغدغه این گروه را "بررسی تعاملات مرجعیت و ولایت فقیه" عنوان می کنند.
در گزارش این گروه از ملی مذهبی ها آمده است: ما بیش از 70 مرجع صاحب رساله و یا در معرض مرجعیت را شناسایی کرده ایم که این افراد پتانسیل خوبی برای مطرح شدن و اتخاذ مواضعی خلاف سیاستگذاری های حاکم در نظام مبتنی بر ولایت فقیه دارند.
در این جلسه یکی از اعضای مجمع محققین سوالی را مطرح و می پرسد در این پروژه شما چه کمکی را مجمع می تواند به شما داشته باشد که سرپرست گروه می گوید:" ما در گام نخست باید خود را به مراجع نزدیک کنیم که برای تحقق آن ما در حوزه مرجعیت روی سه گروه مطالعه و بررسی کرده ایم. گروه اول علما و فضلایی هستند که در حوزه اداره بیوت و پیگیری مسایل مربوط به طلاب و روحانیون و رفت و آمد متدینین و مقلدان ،مرتبط با مرجعیت و در کنار مراجع حضور دارند.گروه دوم علمایی هستند که قبلا در کنار مراجع بودند و اطلاع خوبی از روحیات، حساسیت ها و ارتباطات مراجع دارند اما امروز به هر دلیلی از بیوت مراجع جدا شده اند و گروه سوم محققین و فضلای پژوهشگری هستند که به واسطه دروس خارج و پیگیری موضوعات فقهی با مراجع ارتباط نزدیکی دارند.
وی در ادامه می افزاید:اولویت ما در گام نخست نزدیکی و ایجاد ارتباط با مراجع صاحب نفوذ در حوزه است تا بتوانیم موضوع مهمی که پس از فوت آیت الله خمینی در قانون اساسی به رسمیت شناخته شد و آن تفکیک میان میان مرجعیت و ولایت فقیه است، پیگیری و عمق بخشی نمائیم.
در این جلسه همچنین به افرادی با اسامی برقعی، عباسی، دانشمند، ناظم زاده و مکارم ماموریت داده شد با بیوت مراجع ارتباط های نزدیک برقرار نمایند. کارهای ستادی، پشتیبانی و اجرایی به احمدی و میرعباسی سپرده شد.
یکی از استراتژی های جریان فتنه در سال جاری پروژه مشروعیت زدایی از دولت دهم به بهانه رویکردها و عملکردهای برخی چهره های نزدیک به دولت است.
براساس این پروژه که توسط گروه های مختلف ساختارشکن پیگیری می شود با بزرگنمایی و القاء برخی دروغ های بزرگ و ایراد اتهامات و انتساباتی به دولت دهم به ویژه دکتر احمدی نژاد ، دولت وی را فاقد مشروعیت دینی و بالتبع مقبولیت مردمی معرفی کنند.