گزارش فارس حجتالاسلام کاظم صدیقی با اشاره به وضعیت حجاب و عفاف در جامعه و راههای برونرفت از این وضعیت اظهار داشت: اجرای دستور خداوند در زمینه حجاب و عفاف، نخستین موضوعی است که باید به آن توجه شود.
وی افزود: نظر و دیدگاه افرادی که بدون استناد به قرآن و فتوای بزرگان و از جانب خود در این زمینه اظهار نظر میکنند، برگرفته از هواهای نفسانی و به دور از هدایت الهی است؛ در صورتی که قرآن کریم در زمینه حجاب و عفاف زن و مرد، دستور صریح دارد و نظرات فقها از صدر اسلام تاکنون نیز به تبع قرآن و اهل بیت (علیهمالسلام) بوده است.
حجتالاسلام صدیقی ادامه داد: نکته دیگری که در این زمینه باید به آن توجه شود، این است که قانون مصوب مجلس درباره حجاب و عفاف باید اجرایی شده و همه باید نسبت به آن مانند اجرای سایر قوانین اهتمام داشته باشند؛ به گونهای که کار فرهنگی و روشنگری توأم با اجرای قانون باشد.
امام جمعه موقت تهران در ادامه با اشاره به ظرافتهای اجرای قانون "حجاب و عفاف " با توجه به ابعاد فرهنگی آن گفت: قانون در ذات خود نوعی فرهنگ است و بیقانونی، یک نوع بیفرهنگی است؛ بنابراین مجریان قانون، پاسداران فرهنگ کشور هستند که نباید در اجرای فرهنگ مسامحه کنند.
وی با تأکید بر لزوم برخورد قانونی با جرایم مشهود تصریح کرد: همانگونه که با جرائمی مانند سرقت، فروش مواد مخدر و تخلفات رانندگی برخورد میشود، مأموران، دولت و مردم در رابطه با بیحجابی نیز مانند سایر تخلفات، مکلّف به برخورد قانونی هستند.